DELTA! har ankommet Cox’s Bazar

DELTA! har ankommet Cox’s Bazar og er i gang med arbeidet. Hold deg oppdatert ved å lese vår Reisedagbok her.

Lys og Sikkerhet til Flyktningene i Cox’s Bazar

Delta Foreningen reiser til Bangladesh 15. desember 2018. Årets tur går til Cox’s Bazar sør-øst i Bangladesh, et området hvor mellom 800 000 og 900 000 flyktninger har ankommet siden august 2017. Rohingya-folket ble drevet på flukt fra sine hjem i Myanmar etter at militæret i deres eget land begynte med det som har blitt omtalt som et forsøk på etnisk rensning. I samarbeid med A Step Closer og YPSA har Delta Foreningen valgt å hjelpe Rohingya-flyktningene som i dag sitter i overfylte flyktningleirer uten mulighet til å tilfredsstille sine mest basale behov.

Årets prosjekt vil dreie seg om å installere gatelys drevet av fornybar solenergi. Vi vil installere 55 lys i flyktningleir nr. 13 i Ukhiya i Cox’s Bazar. Delta’s leder og nestleder, Robin og Dag Marcus, vil overse igangsettingen av prosjektet i desember, men arbeidet vil pågå til ut på nyåret. Vi samarbeider med den lokale bistandsorganisasjonen YPSA i implementeringen av prosjektet, og YPSA vil ferdigstille prosjektet og holde oss oppdatert underveis, og sende oss en fullstendig rapport når prosjektet er gjennomført. Vi vil også alliere oss med arbeidere fra Rohingya-samfunnet, slik gir vi flyktningene eierskap til prosjektet, samtidig som vi kan sysselsette individer som sårt har behov for arbeid og inntekt.

Delta og YPSA kom til enighet om å satse på gatelys-prosjektet etter diskusjoner om hvilke behov som er størst for flyktningene i leirene. Blant flyktningene er omtrent 70% kvinner og barn, og de er i en svært truende situasjon hver eneste natt når mørket faller på. Mange av dem er allerede kraftig traumatisert etter volden og overgrepene de opplevde i hjemlandet og på flukt. Derfor er det svært viktig å etablere trygghet og sikkerhet nå som de er i flyktningleiren. Det er rapportert at voldtekter, overgrep, vold, bortføringer og angrep av rovdyr og giftige reptiler og insekter skjer i flyktningleirene, alt i ly av nattens mulm og mørke. YPSA var derfor svært positive til kompetansen Delta allerede har innen fornybar energi og belysning, og vi ble enige om å øke flyktningenes sikkerhet og trygghet ved å kaste lys over flyktningleiren.

 

 

Delta Foreningen har testet skuddfoten!

Vårens store begivenhet fant sted i Ekeberghallen på søndag 18 mars hvor A Step Closer arrangerte en fantastisk fotballturnering. En fullsatt idrettshall med aktive mennesker, både barn, unge og voksne koste seg med fotball og god mat hele søndagen. Vi i Delta er utrolig imponert over organiseringen av turneringen, og vi er stolte av å ha et så godt samarbeid med en organisasjon som ASC.

Til tross for at de sportslige prestasjonene Team Delta leverte på fotballbanen ikke var i verdensklasse så var opplevelsen strålende, i tillegg ble vi inspirert til å forsøke å organisere en lignende turnering i Kristiansand. Så følg med på hva Delta planlegger i fremover, hvis du ønsker å spille fotball for en god sak i fremtiden.

Alle inntektene fra arrangementet vil gå til Delta Foreningens arbeid for å heve levevilkårene til Rohingya-minoriteten som har flyktet til Bangladesh fra Myanmar. Basert på antall spillere som deltok, og ikke minst alle de gode kakene og maten som ble solgt, vil inntektene fra dette arrangementet bedre omstendighetene betraktelig for mange mennesker i flyktningleirene i Cox’s Bazar.

Oppdatert nettside

I den siste tiden har vi arbeidet flittig for å oppdatere nettsiden vår. Vi er svært fornøyd med de foreløpige oppdateringene vi har gjort, men bli ikke overrasket hvis det fremover kommer nye ting og funksjoner på vår hjemmeside som hever kvaliteten på den, for dette er et arbeid som alltid vil kunne forbedres.

Den største endringen vi har gjort er å åpne for at folk nå kan registrere seg som medlem og opprette månedlige donasjoner til foreningen direkte via nettsiden, uten å måtte benytte seg av nettbanken. Vi ser for oss at dette vil gjøre det enklere for folk å opprette betaling, noe som vil føre til at medlemsbasen vår vokser. Til dere som allerede er medlemmer så trenger dere ikke legge inn noen ny betaling med denne nye funksjonen, men vi ser gjerne at dere tar en titt på vår nye nettside og gjerne sender linken til deres venner nå som de enkelt kan bli medlemmer direkte via hjemmesiden.

En annen ny funksjon du nå kan finne på siden er en chat-boks hvor du kan stille spørsmål eller gi ris og ros direkte til styret i Delta. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare alle henvendelser på en tilfredsstillende måte og vi vil gjerne være behjelpelige med alt du måtte lure på. Har du problemer med å opprette betaling, lurer du på hvorfor du burde støtte Delta, har du spørsmål til hvordan vi bruker midlene våre på en kostnadseffektiv og humanitær måte? Ikke nøl med å benytt deg av chatten du nå finner nede i venstre hjørnet på hjemmesiden vår.

Som du ser har også en del av nyhetssakene vi har skrevet tidligere forsvunnet inn i arkivet til venstre for denne teksten. Der kan du finne tidligere rapporter og saker skrevet av Delta Foreningen.

Da gjenstår det bare å si takk for oppmerksomheten og at vi er svært takknemlig for alle som besøker nettsiden vår. Så hvis du vil være så snill å dele denne linken med de mest generøse vennene du har. De du vet ønsker å dele av det de har med de som har aller minst. De du vet at ønsker å Delta i kampen mot fattigdom.

https://fone.no/delta/

Bilde1

Julehilsning fra DELTA!

Nok et år har gått og vi i Delta Foreningen ønsker alle våre medlemmer og støttespillere et godt nyttår! 2017 har vært et innholdsrikt år for Delta Foreningen og i dette innlegget skal du få en liten oppsummering av fjoråret, i tillegg vil du få et innblikk i foreningens planer for 2018.

2017 – Året som har gått.

2017 startet med at Delta ferdigstilte prosjektene vi hadde igangsatt fjorårets vinter. De tre husene Foreningen bygget ble fullført og er i dag bebodd av 3 familier. Elever og lærere ved Akil Pur barneskole gledet seg også over samarbeidet med Delta Foreningen. Elevene startet 2017 med å motta nødvendige skolesaker og leker, i tillegg fikk både jenter og gutter ved skolen draktsett sponset av Delta som elevene kan benytte når de skal konkurrere mot andre skoler i både cricket og fotball.

Gutter og jenter ved Akil Pur barneskole i nye drakter.

Delta Foreningens satsing på fornybar energi preget arbeidet vårt gjennom hele fjoråret. Forrige vinter installerte vi flere solcellesystemer hos familier som ikke har råd til å koble seg til det offentlige strømnettet og dette arbeidet har pågått gjennom hele året. Delta Foreningen ansatte Kawsar Ahmed som prosjektansvarlig. Dette gjorde det mulig for Delta å opprettholde arbeidet også etter at styrets medlemmer dro tilbake til Norge. Kawsar har gjennom hele året oppsøkt de mest trengende familiene i Sylhet og tilbudt dem fornybar energi levert av Delta Foreningen. Per dags dato har vi installert 15 solcellesystemer, noe som tilsvarer at vi leverer fornybar energi til omtrent 130 mennesker. Fordelene ved solceller og fornybar energi er mange, men ble særlig tydelig i månedene august og september. Da herjet regntiden i Bangladesh og landet opplevde store oversvømmelser. Da fikk vi meldinger om at de som var tilkoblet det offentlige strømnettet mistet elektrisiteten, mens de som hadde solceller levert fra foreningen hadde stabil tilgang til elektrisitet.

Kawsar underskriver kontrakten mellom Delta og en familie som får installert solcellesystem i hjemme sitt.

Kawsar underskriver kontrakten mellom Delta og en familie som får installert solcellesystem i hjemme sitt.

Foreningens arbeid på hjemmebane.

Her i Norge har Delta Foreningen også arbeidet flittig på flere områder. Det har vært noen utskiftninger i styret. Maruis Zaal ga seg etter et år i styret, mens Christian Bjørnseth Paulsen og Manna Rhaman ble inkludert i styret. Christian er en stor ressurs med hans kunnskaper innen markedsføring og media, mens Manna har tilført foreningen mye med sin lokalkunnskap om Bangladesh og hans evne til å få prosjektene våre gjennomført så effektivt som mulig i den bengalske kulturen.

I 2017 ble det gjort en vedtektsendring som åpnet for at dere nå kan bli medlemmer i Delta. Medlemmer donerer en månedlig sum til foreningen, og de mottar regelmessige nyhetsbrev om foreningens arbeid. Vi er utrolig takknemlig for at mange har valgt å bli medlemmer. Dette har gjort planleggingen av prosjekter enklere og vår økonomiske fremtid mer forutsigbar. Hvis du ønsker å bli medlem kan du opprette en fast betaling i nettbanken til 2801.43.48508 og sende en mail til nesse@fone.no for å motta nyhetsbrev.

Delta Foreningen har også arbeidet med å spre vår visjon og tiltrekke oss flere medlemmer ved å stå på stand, både i gågaten i Kristiansand og ved Universitetet i Agder. På stand møtte styret i Delta mange forskjellige mennesker som var interessert i å høre om foreningens arbeid. Vi fikk god erfaring med hvordan vi kan engasjere flere i vår visjon om at alle kan delta i kampen mot fattigdom.

Robin, Stian, Even og Christian på stand i Markensgate.

Robin, Stian, Even og Christian på stand i Markensgate.

2018 – Hva vil fremtiden bringe.

I skrivende stund er styremedlem Manna Rhaman i Bangladesh. Han fortsetter vårt arbeid med å installere solcellesystemer hos de trengende familiene i Sylhet. Manna og Kawsar vil arbeide for å etablere en god avtale med en leverandør av solceller og målet er å levere fornybar energi til 200 mennesker innen 31. januar.

Delta engasjerer seg i flyktningkrisen.

Delta Foreningen planlegger å engasjere seg i flyktningkrisen som preger de sør-østlige regionene i Bangladesh. Her har hundretusenvis av Rohingyaer, mange av dem barn, flyktet over grensen fra Myanmar fra det som Amnesty har karakterisert som forsøk på etnisk rensing. I dette arbeidet skal vi samarbeide med både norske og bengalske hjelpeorganisasjoner, og vi har forventninger om at arbeidet vil løfte opp Delta Foreningen som en seriøs aktør i håndteringen av flyktningkrisen. Dette arbeidet vil by på flere utfordringer. For eksempel forventer vi et utrolig sterkt møte med nøden og elendigheten som eksisterer i flyktningleirene vi skal arbeide i. Da vi besøkte Bangladesh i fjor var møtet med fattigdommen hjerteskjærende, men vi tror ikke vi kan forestille oss hva som vil møte oss i flyktningleirene. Hundretusenvis av mennesker samlet sammen i gjørmete leirer, skadde og sårete mennesker som har blitt beskutt av myanmarsk militær, barn som har mistet sine foreldre, mangel på mat og rent drikkevann, sykdom og høy dødelighet.

Barn og voksne lever under forferdelige forhold i flyktningleirene.

Barn og voksne lever under forferdelige forhold i flyktningleirene.

Vi vil holde det personlig.

Vi håper at 2018 vil bli et år hvor Delta Foreningen vokser som forening og etablerer seg som en aktør som når ut til mange mennesker i nød. Til tross for denne utviklingen vil vi fortsette å fokusere på å inkludere våre medlemmer og gi våre givere et personlig forhold til prosjektene våre. En av våre største styrker som forening er at vi er en gjeng gode venner som deler en visjon og et ønske om å hjelpe de som trenger det. Generøsiteten og engasjementet blant våre givere har vært rørende fra første dag og vi ønsker å opprettholde dette i 2018 selv om vi vokser som forening. Gjennom å åpne for enklere kommunikasjon mellom medlemmer og styret vil vi engasjere våre givere til å komme med innspill og gi ris og ros i forbindelse med arbeidet vårt. Vi setter stor pris på slikt engasjement og konstruktiv kritikk og vi er veldig takknemlig hvis du ønsker å bidra på områder hvor du har kompetanse. Nøl ikke med å ta kontakt med en av oss i styret hvis du har tilabemeldinger eller spørsmål.

De minste syns det er spennende å bli tatt bilde av.

De minste syns det er spennende å bli tatt bilde av.

Da gjenstår det bare å takke for året som har gått og ønske dere alt godt i 2018. Deres giverglede er rørende og motiverende og, viktigst av alt, den gjør livet til barn og voksne i Bangladesh betydelig bedre. Vi i Delta Foreningen lover at vi skal arbeide flittig i 2018 og vi er svært takknemlig for alle som vil fortsette å bidra i kampen mot fattigdom.

 

 

Tilstandsrapport Bangladesh DELTA

 

 

De voldelige sammenstøtene mellom Rohingya populasjonen og den Myanmarske regjering startet den 25. august 2017 i den Myanmarske staten Rakhine. Sammenstøtene kom som en følge av et angrep på myanmarsk grensepoliti, utført av en liten gruppe mennesker som tilhørte rohingyaene. Det myanmarske militæret svarte med fremvisning av autoritet og vold. Fra sammenstøtet til nå har estimert 618.000(IOM, Needs and Population Monitoring, 14.09.17) Rohingyaer flyktet over grensen til distriktet Bandarban i Bangladesh med Cox´s Bazar som samlingspunkt. Kvantumet av mennesker som har flyktet på en så kort tidsperiode har resultert i humanitære krisetilstander i områdene. Flesteparten av flyktningene brukte majoriteten av ressursene de hadde tilgjengelig på å forflytte seg og skaffe seg husly. Som et resultat er det et stort behov for humanitær bistand på basale områder som mat, vann, medisinsk hjelp og sanitære midler.

 

Bilde1

 

Flyktningene er vurdert som svært sårbare etter å ha flyktet fra konfliktområdene og befinner seg nå under svært vanskelige og krevende forhold. Ettersom konsentrasjonen av flyktninger i Cox´s Bazar er svært høy er det hyppige endringer på hvordan flyktningstrømmen beveger seg i området. Det er en økende konsentrasjon av flyktninger i Ukhia etter at regjeringen har bevilget et område på 12.140mål til etablering av en ny flyktningleir. Infrastrukturen og fasilitetene i området er ikke klargjort men flyktninger har allerede begynt å ankomme leiren.. Oppbyggingen av infrastrukturen til leiren hindres av begrensede tilgangs muligheter, det finnes heller ingen veier til området. Generelt i Cox´s Bazar har den lokale regjeringen og ingeniørvesenet fullført 82% av 10 tilgangs veier til forskjellige leirområder. Den Bevæpnede Styrker Divisjonen (AFD) har fullført første stadie av jordarbeidet på 5.8km av den 22 km lange veien (rød linje på kartet) gjennom mega leiren og fullført 515 meter av mursteins veien. Det Landlige Elektrisitets Styret (REB) har forlenget elektrisitets linjen i det nye mega leirområdet med 9km og installert 50 gatelys, 10 flomlys og 33 sollys.

 

Bilde2

 

Etter å ha vært i kontakt med SARPV (Social Assistance and Rehabilitation for the Physically Vulnerable), SHED(Society for Health Extension and Development), COAST(Coastal Association for Social Transformation Trust) og lest gjennom tilgjengelige tilstandsrapporter har vi i DELTA vurdert følgende humanitære behov i Cox´s Bazar som størst:

 

  • Medisinske behov. Sjansene for en epidemi er stor når så mange lever så tett på hverandre og kan føre til katastrofale konsekvenser om ikke riktig utstyr og instanser er tilgjengelig.
  • Rent drikkevann.
  • Mat.
  • Klær.
  • Psykologisk oppfølging, mange er sterkt traumatiserte og lever i konstant frykt.
  • Gatelys, som nevnt under psykologisk oppfølgning lever mange i konstant frykt. Lys skaper trygghet og oversikt.

 

Som det fremkommer i rapporten, er det flere grunnleggende menneskelige behov som ikke har dekning på et tilfredsstillende nivå.

Delta foreningen vil ta en nøye vurdering med tanke på hvilke områder vi skal satse på i vår innsats for å hjelpe flyktningene i Cox´s Bazar. De ulike humanitære behovene vil bli diskutert med vår samarbeidspartner i Cox´s Bazar med den hensikt å komme frem til en fremgangsmåte som gjør at vår bistand vil være både kostnadseffektiv og treffe de mest vitale områdene for å bedre flyktningenes situasjon.

 

Kilder:

https://www.humanitarianresponse.info/en/operations/bangladesh

https://www.humanitarianresponse.info/system/files/documents/files/171114_cox_bazar_reference_map_with_pop_id0165.pdf

https://reliefweb.int/sites/reliefweb.int/files/resources/171112_weekly_iscg_sitrep_final_0.pdf

 

Økonomisk oppsummering

Delta Foreningen har siden etableringen hatt fokus på åpenhet og ærlighet, og derfor er det med stor glede at vi nå presenterer regnskapet fra 2016. I foreningens første år har vi lært svært mye, blitt møtt med enorm generøsitet og ikke minst hjulpet å heve levestandarden til mange mennesker i Bangladesh.

Takket være generøse enkeltdonasjoner til både vårt kontonummer og til vår vipps-konto, og ikke minst de vedvarende faste, månedlige donasjonene fra våre trofaste givere samlet vi, i 2016, inn over 98 000 kroner.

Gjennom 2016 brukte vi disse pengene på ulike fremtidsrettede prosjekter. I budsjettet kommer det frem at en stor del av pengene Delta brukte i fjor gikk til elever og lærere ved Akil Pur barneskole. Vårt samarbeid med barneskolen gjorde at alle elevene på skolen fikk nye ransler og både lærere og elever fikk nytt undervisningsutstyr og leker i tillegg til vannrensingssystem slik at elever og lærere nå har tilgang på rent vann. En annen stor utgift i budsjettet er husene vi bygget gjennom vinteren. For like over 26 000 kroner fikk vi bygget hus til tre forskjellige familier, som i dag huser over 20 mennesker. Du kan også se Delta Foreningens satsning på fornybar energi i budsjettet, ved utgiftsposten som har gått til kjøp og installasjon av solcellesystemer. Dette er en utgiftspost som har vokst i 2017, siden Delta stadig installerer nye solceller hos mennesker som i dag lever uten tilgang til strøm.

De totale utgiftene til foreningen etter et år og en tur til Bangladesh kom på 58 663 kroner. Etter dette arbeidet satt vi igjen med 39 563 kroner som vil bli stående på kontoen og godgjøre seg til vinteren 2017, da Delta på nytt drar til Bangladesh.

Til tross for at vi har penger igjen på konto er vi totalt avhengig av enda flere generøse donasjoner gjennom sommer og høst. For best mulig å kunne planlegge prosjekter setter vi utrolig stor pris på alle som oppretter en fast betaling i nettbanken til vårt kontonummer (2801.43.48508). Vi blir også svært takknemlige for enkeltdonasjoner til vårt kontonummer eller vår vipps-konto (11184).

Delta har begynt å planlegge årets tur til Bangladesh og et av årets mål er å bygge en skole, slik at vi kan bidra til å heve utdanningstilbudet i Bangladesh. Vi ønsker også å utvide solcelleprosjektet betraktelig og fortsette satsningen på fornybar energi. Men for at dette skal bli mulig trenger vi din hjelp. BLI MED OG DELTA! I KAMPEN MOT FATTIGDOM.

Regnskap_2016

 

Figenschou Forlag deltar i kampen mot fattigdom.

cropped-figenchouforlaglogooffisiell

DELTA! kan med stor glede melde om at vi har fått enda en støttespiller med på laget. Anitra Figenschou er forlegger i Figenschou forlag, og hun har vært svært sjenerøs og har valgt å donere 5% av alle salgsinntekter for desember til Delta sine fremtidsrettede prosjekter. Dette er penger som vil komme godt med i Delta sitt arbeid i Bangladesh.

Figenschou forlag har sitt hovedfokus på bildebøker for barn i alderen 3-7 år. Bøkene kan kjøpes på nett eller i deres popp-opp bokhandel på Carl Berner i Oslo(hvor du også finner «Fjøsnissen»). På forlagets nettside er det også informasjon om andre bokhandlere som selger bøker utgitt av Figenschou forlag.

DELTA! er svært takknemlig for å ha Figenschou forlag med i kampen mot fattigdom, og vi anbefaler alle å ta en titt på deres hjemmeside og kjøpe en bok eller to. Vi garanterer fine bøker med gode illustrasjoner, som både vil glede barna som får lese bøkene her hjemme og barna i Bangladesh som vil dra nytte av de donerte midlene.

Link til Figenschou sin hjemmeside: figenschouforlag

God Jul, hilsen DELTA!

 

Julekort

e8f5eaeb-ae13-47d5-9f8d-2e45ee84f23b

Er du fortsatt på jakt etter den perfekte julegave? Leter du etter noe du kan gi til noen du er glad i? Eller vil du bare rett og slett bare kjøpe et fint julekort, og samtidig støtte Delta-foreningen med noen kroner?

I år kan du skrive en varm julehilsen til en du er glad i på et julekort laget av Delta. Alle inntektene vi mottar i forbindelse med salget går uavkortet til Deltas arbeid i Bangladesh. På denne måten kan du gi noen du er glad i noen varme ord på et fint julekort, mens du og den som mottar kortet samtidig bidrar til at elever ved Akil Pur barneskole i Sylhet kan få nødvendige skolebøker og skoleutstyr.

Delta-foreningen vil reise til Bangladesh den 24. desember, og vi er utrolig takknemlig hvis du vil støtte vårt arbeid for å hjelpe de som trenger det mest gjennom å kjøpe et julekort av oss.

Julekortene er utarbeidet i samarbeid med Figuru, og når de er ferdig produsert vil de ta seg strålende ut på peishylla eller i vinduskarmen.

Hvis du ønsker å motta et julekort fra Delta så må du sende en mail til nesse@fone.no, i mailen må du skrive hvor mange kort du ønsker å bestille, og til hvilken adresse du vil at de skal leveres til.

bceba25b-0722-42a3-858f-43b886bde81b  c05d3295-02bb-4001-85e4-ffec19c6974e

Fristen for bestilling er onsdag formiddag. Vi vil så trykke opp julekortene, og sende dem per post eller levere dem personlig den 19. eller 20. desember.
Kortene koster 120kr, og pengene overføres til kontonummer: 2801.43.48508, husk å markere betalingen med navn og adresse.

Tusen takk og Gledelig Jul, hilsen DELTA!

Nyhetsbrev – Desember

e8f5eaeb-ae13-47d5-9f8d-2e45ee84f23b

Snart er tiden inne for julens store begivenhet, Delta reiser til Bangladesh!

24. Desember starter vår første tur sammen som Delta. Vi er utrolig spente og gleder oss veldig til å komme i gang med prosjektene våre.
Det er nå gått nesten et år siden Delta-foreningen ble stiftet, og siden januar 2016 har vi gjennomført flere prosjekter i Bangladesh. Delta ser på utdanning som et av de viktigste redskapene for å løfte mennesker ut av fattigdom, og av den grunn inngikk vi et samarbeid med Akil Pur barneskole. I løpet av 2016 har Delta installert vannfiltreringssystemer på skolen slik at lærere og elever har tilgang til rent drikkevann. I tillegg sponset Delta innkjøp av skolesekker og skolebøker til elevene ved Akil Pur. Vi ser virkelig frem til å møte både elever og lærere ved Akil Pur i vinter, og vi gleder oss til å legge grunnlaget for et langt og meningsfullt samarbeid for fremtiden.

I desember starter Delta sine neste prosjekter med å bygge hus til flere barnefamilier i Sylhet. Husene familiene bor i nå er falleferdige og må bygges helt om. Som dere ser av bildene er husene nære ved å rase sammen, og i regntiden er husene svært utsatt for dårlig vær. I den ene familien vi har bestemt oss for å hjelpe er de 5 personer som bor i et slikt falleferdig hus. Faren i huset er den eneste inntektskilden i denne husstanden. Han jobber som jordbruksarbeider fra morgen til kveld for å forsørge familien sin. Den eldste sønnen jobber i en garasje, men han har en svært lav lønn. Den yngste sønnen får ikke jobb, og familien har ikke råd til å sende ham på skolen. Jenta i familien hjelper moren med husarbeid, matlaging, klesvask og annen type husarbeid. Delta håper at ved å hjelpe denne familien vil vi tilrettelegge for at familien kan gå en sikrere fremtid i møte, hvor de ikke trenger å bekymre seg for om deres hjem vil klare seg gjennom neste regntid.

4bfec628-77f2-4fac-832d-3fcfd840fd7d b7afaa61-bf00-4d29-813d-ac3b4455a012

Tredje desember deltok Delta-forening på boklanseringen av «Fjøsnissen» skrevet av Stine Sandnes. Fjøsnissen er en koselig bok som får deg og barna i julestemning. Vi presenterte oss og Delta på boklanseringen og ble veldig godt mottatt. Stine har hjulpet Delta med forslag og tilbakemeldinger på organisasjonsdriften, i tillegg er vi utrolig takknemlig for at Stine har valgt å gi deler av overskuddet fra boksalget til Deltas arbeid i Bangladesh. Vi er enormt fornøyde for samarbeidet vi har etablert med Stine. Så om du er på utkikk etter en fin julegave til noen du er glad i, og samtidig ønsker å sende noen penger i vår retning anbefaler vi deg å følge linken og bestille Stine sin flotte bok.
http://fjosnisseboka.no/

e68dd3ac-71ce-41ad-a49c-9abe55acfca1

Året er snart omme og vi er ekstremt stolte og glade for hva vi har utrettet til nå. Vi i Delta-foreningen har per dags dato i overkant av 70 000 kr på konto. Det er ikke til å legge skjul på at dette kun er mulig takket være dere, våre kjære givere! Vi er overveldet over støtten og hjelpen vi har fått av dere. Vi vil avslutte med å si tusen takk for i år. Delta ser frem mot å fortsette arbeidet med å hjelpe de som trenger det mest i flere år fremover.

God Jul og Godt Nyttår, hilsen DELTA!